Zamieszczone przez yunior81

6 bieg mam w Madzi i szczerze wrzucam go tylko na autostradzie co prawda tam są inne przełożenia i wiem ze w skodzie go będzie czasem brakowało (z drugiej strony jakbym szukał auta na dalekobieżne trasy to raczej zostałbym przy dieslu a tak 2-3 razy w roku dłuższe trasy da się przemęczyć a jazda po polskich "autostradach" z prędkością większa niż 140km/h mija sie z celem)
i wywalone sprężyny biją po oczach 
tyle ze z turbiną :diabelski_usmiech
i sentymenty trzeba schować do kieszeni :P
. Robie 2-3x tyle km co kol Ebenezer i mi pasuje zuzycie gazu na poz 9l. Jak masz sportowe zaciecie to nie ten samochod. Niestety tez chcialem octavke i nie bylo wiekszego wolnossaka.
Jestem tutaj świeżak i na razie wertuje i obserwuję forum (wątek długi jak papier toaletowy
ale pomocny i przeczytany od deski do deski). Jeszcze nie nabyłem swojej czeszki (to nastąpi dopiero za jakieś dwa miesiące) ale wiem, że pierwszą rzeczą po jej zakupie będą sprężyny do wymiany Stąd dołączam się do prośby czernobyl
Oraz pytanko czy przesiadając się z Mazdy 6 Kombi 2006r która jest dość komfortowa a na zakrętach trzyma się sztywno przesiadka na lesjo 20 nie będzie jak przesiadka z "fotela na taboret"? Czy przy przebiegu 65kkm powinienem wziąć pod uwagę wymianę amorów również? Ewentualnie koledzy podpowiedzcie na co jeszcze zwrócić uwagę przy zakupie a bedzie to Octavka II Tour 1,6lpg hatchback.
Zostaw komentarz: